Schuttevaer

KSCC

Goudsmederij Inge van Loenen

www.debinnenvaart.nl
Vereniging De Binnenvaart. De Roeiboot agenda.
Het binnenvaartmuseum aan boord van de René Siegfried en in de Lashbak is elke zaterdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur
geopend. Gratis toegang! Locatie: Maasstraat 13, 3313 CR Dordrecht.
Postbus 24066 - 3007 DB Rotterdam / info@debinnenvaart.nl
Mededelingenrubriek van ver­eniging "De Binnenvaar

Canon van de Binnenscheepvaart. Bron: Leo Schuitemaker.

Agenda 2022.

GORINCHEM – De zestiende editie van Maritime Industry die gepland stond op 18, 19 en 20 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 17, 18 en 19 mei 2022. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de Covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om de beurs door te schuiven naar 2022”, laat de organisatie weten.